Teksten voor je website laten schrijven

Jouw verhaal, vlijmscherp opgeschreven

Snel

Overleggen doen we telefonisch of online. Zo kunnen we snel schakelen.

Secuur

Je huurt niet voor niets een tekstschrijver in. Je mag erop rekenen dat alle teksten foutloos zijn.

Op tijd

Deadline=deadline. Samen spreken we een opleverdatum af. Ik zorg ervoor dat we die halen.

Spannend hè,

Een website maken?

Jouw boodschap de wijde wereld in. Misschien wel voor het eerst. Het kan best beangstigend zijn dat iedereen het straks kan lezen. Maar geen paniek. Ik slijp jouw verhaal tot een messcherp huzarenstukje.

Teksten voor je website laten schrijven - Tekstschrijver Deventer Salland Twente

Teksten schrijven besteed je gewoon uit.

Teksten waar je doorheen moet wroeten om de informatie te vinden die je nodig hebt: ain’t nobody got time for that

Jouw verhaal moet helder zijn. Je lezer moet erdoorheen zweven. Hij moet alle informatie opzuigen zonder dat hij het doorheeft.


Maar ja, hoe doe je dat? Zelf de strijd aangaan met het Grote Lege Document?


Zou ik niet doen. Ik help je.

Waarom een tekstschrijver inhuren?

Een tekstschrijver bespaart je tijd. En dus geld. Terwijl ik de juiste snaar vind voor jouw lezer, kun jij je bezighouden met belangrijkere zaken.

Jij vertelt mij wat er op papier (of op het web) moet komen, dan schrijf ik het op. Natuurlijk op de manier zoals jij het wilt. Maar óók op de manier zoals jouw doelgroep het wil lezen. Die balans heb ik namelijk zo gevonden.

Natuurlijk zijn de teksten foutloos. Professioneel en doelmatig. En als je wil, maak ik ze SEO-proof.

Yoni draait haar hand er ook niet voor om, op basis van één gesprek, een inhoudelijk lastig onderwerp in bv. de vorm van een interview helder en daardoor leesbaar te verwoorden.

René Gillijns

Business Unlocked

Maak jouw site SEO-proof

SEO-teksten laten schrijven

Goed vindbaar zijn gaat verder dan alleen het gebruik van de juiste zoektermen. Ik kan je helpen om je website zo SEO-proof mogelijk te maken. Met teksten die lekker doorlezen en een sitestructuur die ervoor zorgt dat Google je hoger indexeert.

Ja, je leest het goed: SEO-teksten gaan niet alleen over tekst. We gaan samen aan de slag om jou zo goed mogelijk vindbaar te maken. En als je wil, doe ik zelf het zoekwoordenonderzoek voor je.

Dit Kosten teksten voor je website

Heb je teksten nodig voor je website en ben je wel klaar met dat uurtje factuurtje? Dan kies je gewoon voor een pakket. Heb je een andere schrijfklus? Neem dan contact op, dan krijg je binnen twee werkdagen een inschatting van de kosten.

Basis

690
 • Homepage
 • 1 dienst- of productpagina
 • Over ons
 • Meta-teksten
 • SEO-proof
 • Contactpagina

Uitgebreid

1555
 • Homepage
 • 7 dienst- of productpagina
 • Over ons
 • Meta-teksten
 • SEO-proof
 • Contactpagina

Vraag direct je webteksten aan

Zie je het al helemaal voor je? Neem dan direct contact op. Ik reageer binnen twee werkdagen.

  Webteksten laten schrijven - Tekstschrijver en redacteur Yoni Pasman

  Jouw Tekstschrijver

  Ehhh… Wie ben jij eigenlijk dat je denk dat je het beter op kunt schrijven dan ikzelf?

  Ik ben dus Yoni. En of ik het beter op kan schrijven, dat weet ik niet (iedereen kan schrijven namelijk). Ik doe het in ieder geval wel sneller en zonder fouten. 

  Dat komt omdat ik al meer dan de helft van mijn leven schrijf. En niet voor de minste titels: denk aan De Stentor, AD en LINDA.nl. Ik heb al talloze ondernemers vooruit geholpen met webteksten, maar ook grotere bedrijven met aanbestedingsdocumenten, studenten met scripties en beginnend ondernemers met ondernemingsplannen. 

  Ik heb het eens berekend: ik heb zo’n 1,5 miljoen woorden geschreven in mijn leven. Dat is bijna drie keer de bijbel. Schrijven is dus mijn ding.

  Oh ja, en ik heb er ook voor gestudeerd. Aan de universiteit zelfs: Nederlands en Journalistiek. Dus je kunt je schrijfklus met een gerust hart aan me uitbesteden.

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang duurt het om webteksten te laten schrijven?

  Dat is afhankelijk van het formaat van je website. Maar met een standaard website duurt het drie tot vijf weken. Houd er wel rekening mee dat mijn agenda het niet altijd toelaat om op korte termijn te beginnen.

  Moet ik zelf alvast teksten voor mijn website hebben?

  Dat is fijn, maar dat hoeft niet. Als we samen aan de slag gaan, zal ik je vragen om zo veel mogelijk informatie te geven over jouw product of dienst. Of dat nou mondeling of schriftelijk is, dat maakt niet uit. 

  Mijn klus past niet in één van je pakketten.

  Wat interessant. Ik ben heel benieuwd naar je klus. Laat het me gerust weten via het contactformulier, dan maak ik een speciale offerte.

  Schrijf je ook blogs?

  Natuurlijk. Ik kan een pakket voor je samenstellen, zodat je op regelmatige basis blogs hebt voor je site. Neem contact op